Lean-Agile Aamukahvit

Lean-Agile Aamukahvit ovat olleet tarjolla yrityksen alusta asti. Niiden alkuperäinen idea lähti liikkeelle koronan innoittamana maaliskuussa 2020, kun ihmiset muutenkin istuvat etätöissä luurit päässä, niin miksipä ei välillä voisi kuunnelle kepeää ja kokemuksilla maustettuja tarinoita leanista ja agilesta.

Ja samalla myös tuli pohdittavaksi nuoren yrityksen missio ja visio ja missio (joka tuli päivitettyä ja selkeytettyä joulukuussa 2020):

-“Me uskomme, että toimialasta riippumatta yritysten ja organisaatioiden menestymisen salaisuus piilee jatkuvassa kyvyssä uudistua. Ja tämä jatkuva uudistuminen saadaan pysyväksi, kun siinä keskiössä pidetään:

1. Asiakas ja arvon tuottaminen.
2. Ihminen ja hymy. Kyllä: työpaikan ja sen kulttuurin pitää saada ihmiselle hymy kasvoille.
3. Jatkuva oppiminen, joka varmistaa sen, että organisaatiosi on nopea, ketterä ja oleelliseen keskittyvä. Aina.

Ja tämän toteuttamisen tukeminen pysyviksi ominaisuuksiksi, on meidän missiomme.”-

Ja tuossahan on se ydin: auttaa saamaan luotua pysyvä muutos ja eteenpäin vievät rakenteet tavalla, joka saa jengin hymyilemään. Ja siksi Lean-Agile Aamukahvit ovat tarjolla, jos saisi tuota tavoitetta tuettua tälläkin tavalla: avoimesti, tarinoimalla ja mitään ajatuksia ja materiaalia turhaan panttaamatta.

Tälle sivulle tullaan keräämään aamukahvien materiaalit syksystä 2020 asti ja tulevan talven ja kevään 2021 kaikki aamukahvi- materiaalit. Materiaalia saa käyttää niin paljon kuin huvittaa, kehtaa ja ilkeää: niiden suhteen ei olla mustasukkaisia.

Lean-Agile Aamukahvit – materiaalit (PDF):

Lean Basics_Aamukahvit Lean Leadership 28.8.2020

Kaizen_Aamukahvit 9.9.2020 Kaizen_Aamukahvit 9.9.2020

Toteutuva strategia_Aamukahvit 28.10.2020

Lean-Agile Aamukahvit_Muutos_17.12.2020

Heijunka_Aamukahvit 1.2.2021

Toteutuva strategia_Aamukahvit 8.2.2021

Lean-Agile Aamukahvit_Jatkuva oppiminen 15.2.2021

Daily Management_Aamukahvit 8.3.2021

 

PS. Sivulta ‘Ajankohtaista‘ löytyy koko aamukahvien aikataulu sekä webinaaritarjonta alkuvuodelle 2021. Käykää tsekkaamassa!